>>> Forsiden/Tjenester/Publiseringsløsninger

Publiseringsløsninger

Publiseringsløsninger CxR har utviklet et rammeverk for publiseringsløsninger som på en lettvint måte lar oss utvikle nye nettsteder med varierende grad av publiseringsmuligheter.

En "publiseringsløsning" er ikke så enkel å definere som man skulle tro. Noe skal publiseres, men av og for hvem, og hvordan?

Dette varierer i stor grad, det er du som må fortelle oss hvordan du ønsker din publiseringsløsning.

Om du for eksempel skal publisere nyheter, skal du da gjøre det i en journalist/redaktør-modell, altså noen som skriver og andre som godkjenner, eller skal du ha en eller flere administratorer som skal publisere og redigere nyhetene direkte? Skal de kunne redigere hverandres nyheter?

Alle tekster på nettstedet vil i utgangspunktet være redigerbare, men kanskje skal deler av designet også kunne endres?

Du kan selvfølgelig lage nye sider, men hvor mye "frihet" ønsker du egenlig? Dersom hver side starter som et blankt ark, så er det vanskelig å opprettholde en helhetlig stil på nettstedet. Derfor er det vanligvis ønskelig med en fast "ramme" på nettstedet, et visuellt design, navigasjon og lignende som er fast uavhengig av hvilken side man er på. CxR har løsninger for alle grader av "frihet" i forhold til redigering av eget innhold.

Ta kontakt for en nærmere prat, vi er sikre på at våre løsninger kan tilpasses akkurat ditt behov!

CxR v/Roger Baklund
Øvre Prinsdalsvei 38 B
1263 Oslo

Sist oppdatert:
25/02-2016 21:40

Tlf, Charlott: +1 631 608 9057
Mobil, Roger: +47 47 88 48 00