>>> Forsiden/Tjenester

Tjenester

Publiseringsløsninger

Publiseringsløsninger CxR har utviklet et rammeverk for publiseringsløsninger som på en lettvint måte lar oss utvikle nye nettsteder med varierende grad av publiseringsmuligheter.

Programmering

CxR utvikler publiseringsløsninger med et egetutviklet rammeverk basert på LAMP/WAMP. Vi har også erfaring med utvikling av andre typer systemer, både for Linux og Windows plattform, samt kryssplattform løsninger.

Webdesign

Webdesign CxR har lang erfaring i å tilrettelegge nettsteder på en hensiktsmessig måte slik at brukerne får best mulig utbytte. Med "brukerne" mener vi både de besøkende og de som skal vedlikeholde nettstedet.

Webhotell og epost

Webhotell For å publisere et nettsted trenger man et webhotell. Har du allerede et webhotell kan det brukes videre med våre løsninger. Trenger du å opprette et nytt tilbyr vi stabile webhotell til en rimelig pris.

Vi hjelper også til med registrering av domenenavn. Trenger du ikke eget domenenavn tilbyr vi subdomener under vårt eget domenenavn. Adressen din blir da dittnavn.cxr.no.

Rådgivning

Rådgivning CXR har lang erfaring fra fra forskjellige it-prosjekter og vi kan tilby konsulenttjenester innenfor en rekke områder.

CxR v/Roger Baklund
Øvre Prinsdalsvei 38 B
1263 Oslo

Sist oppdatert:
25/02-2016 21:40

Tlf, Charlott: +1 631 608 9057
Mobil, Roger: +47 47 88 48 00